ESTÜ Duyurular

2023-2024 Akademik Yılı Öğretim Elemanlarına Yönelik Eğitim Öğretime Hazırlık Mesleki Gelişim Semineri

Değerli Öğretim Elemanlarımız,

Öğrenme ve Öğretme Gelişimi Birimi (ÖGEB) tarafından siz değerli öğretim elemanlarımızla; öğrencilerin ders kayıtları ve eğitim-öğretim süreçlerinde danışmanlık süreçlerine ilişkin bilgilerin paylaşılması, eğitim öğretime psikolojik hazırbulunuşluk konusunda bilgiler sunulması ve yapay zekâ vb. gelişmelerin etkisinde eğitim öğretim süreçlerinin tartışılması amacıyla "ESTÜ 2023-2024 Akademik Yılı Öğretim Elemanlarına Yönelik Eğitim Öğretime Hazırlık Mesleki Gelişim Semineri" düzenlenecek olup, etkinliğe tüm öğretim elemanlarımız davetlidir.

Tarih: 25.09.2023 Pazartesi

Saat: 10:00-12:00

Yer: Çevrimiçi MS Teams Platformu

Program İçeriği:

• Ders Kayıtları ve Danışmanlık Süreci (Doç. Dr. Engin Kapkın, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi)
  • Döneme Psikolojik Hazırlık (Öğr. Gör. Hifa Nazile Yıldız, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi)
  • Öğrenme ve Öğretme Sürecine Hazırlık (Doç. Dr. Nuray Gedik, Öğrenme ve Öğretme Gelişimi Birimi)