Webinar Etkinlikleri

Aktif Webinarlar:

• Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimi

Üniversitemizin akademik ve idari personeline yönelik 24 Şubat 2022 Perşembe günü saat 14:00-16:00 arasında “Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimibaşlıklı eğitim düzenlenecektir. Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Öğr. Gör. Emre Kaçmaz eğitmenliğinde yürütülecek etkinlikte veri saklama ortamları, siber saldırılar, bilgisayar/ağ/İnternet güvenliği ve KVKK ve bilişim hukuku gibi konular ele alınacaktır. Etkinlik Zoom Meeting platformu üzerinden çevrimiçi düzenlenecek olup, Üniversitemizin tüm mensupları davetlidir.

Eğitim kayıtları Mergen üzerinden tüm mensuplarımız ile etkinlik sonrası paylaşılacak olup, Mergen’de yapılan sınav etkinliği sonrasında başarılı bulunan katılımcılara katılımcı belgesi verilecektir. Bu nedenle akademik ve idari personele Mergen üzerinden “Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimi” adlı içerik ve örnek/deneme sınav tanımlanmıştır. İdari personel sistemi ilk kez kullanacakları için kendilerine bir kılavuz doküman hazırlanmıştır. Katılımcıların sistemi kullanmak için bu dokümanı incelemeleri rica olunur.

Zoom Meeting Bağlantısı https://bit.ly/3Lcpg1Z

Meeting ID: 986 0099 7532
Passcode: 487986

Tamamlanan Webinarlar:

• Metaverse'in Teknoloji Boyutu- Prof. Dr. Mehmet Kesim (06.01.2022)

• ÖGEB 2021 Bahar Eğitimleri: