Gerçekleştirilen Etkinlikler

• Akademik İngilizce Gelişim Seminerleri Başlıyor

Anadolu Üniversitesi'nden Öğr. Gör. Dr. Nil Göksel tarafından sunulan çevrimiçi seminerlerde yabancı dil olarak İngilizce'nin akademik gelişim için       kullanılmasına yönelik 2 etkinlik bulunmaktadır:

26 Nisan Salı 13:00: İngilizce Makale Yazımı için Faydalı İfadeler

27 Nisan Çarşamba 13:00: Bireysel İngilizce Öğrenimi için Kullanılabilecek Akıllı Kişisel Asistanlar ve Web 2.0 Araçları

Anadolu Üniversitesi'nden Öğr. Gör. Aysun Güneş tarafından Distance Education in Foreign Languages and Effective Desingn  çevrimiçi olarak sunulmuştur.

• Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimi

24 Şubat 2022 Perşembe günü saat 14:00-16:00 arasında “Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimi” başlıklı eğitim düzenlenmiştir. Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Öğr. Gör. Emre Kaçmaz eğitmenliğinde yürütülen etkinlikte veri saklama ortamları, siber saldırılar, bilgisayar/ağ/İnternet güvenliği ve KVKK ve bilişim hukuku gibi konular ele alınmıştır. Eğitim kayıtları Mergen üzerinden tüm mensuplarımız ile etkinlik sonrası paylaşılmış olup Mergen’de yapılan sınav etkinliği sonrasında başarılı bulunan katılımcılara katılımcı belgesi verilecektir.

• Metaverse'in Teknoloji Boyutu- Prof. Dr. Mehmet Kesim (06.01.2022)

• ÖGEB 2021 Bahar Eğitimleri (28.05.2021-18.06.2021)