ESTÜ Duyurular

TÜBİTAK4005-Lisansüstü Öğrencilere Yönelik "Deneysel Süreçleri Etkileşimli Video olarak Hazırlama Eğitimi"

Değerli Lisansüstü Öğrencimiz,

Yaşamış olduğumuz deprem felaketi nedeniyle erteleme kararı aldığımız, Mühendislik ve Fen Bilimleri alanlarında laboratuvar ortamında deneysel çalışmalar yürüten ve ESTÜ’de öğrenim gören yüksek lisans ve/veya doktora öğrencilerine yönelik hazırlanan eğitime ön başvuru tekrar açılmıştır. TÜBİTAK tarafından desteklenen proje eğitiminde laboratuvar ortamında gerçekleştirilen lisansüstü deneylerin video olarak kaydedilmesi ve düzenlenmesi ile videonun etkileşimli hale getirilmesine yönelik uygulamalı eğitim verilmesi amaçlanmaktadır. Eğitim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Güncel Tarih: 02.05.2023

Saat: 09:30-12:00, 13:00-17:00

Yer: ESTÜ ÇEVMER Seminer Salonu

Katılmak için Başvuru Formu: https://forms.gle/WwZ9oh32EgHpzchR7

Not: Katılım 20 kişi ile sınırlıdır. Katılımcıların eğitimin tamamına katılmaları gerekmektedir. Eğitim sonunda katılımcılara Katılım Belgesi verilecektir.