ESTÜ Etkinlikleri

21. Yüzyılda Öğrenen ve Öğreten Olmak Seminer Dizisi: Tasarım Düşüncesi ve Yaratıcılık

1.12.2022 11:00 Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu Etkinlik

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

Bilindiği üzere, 21. yüzyılda öğrenen ve öğreten rolleri gerek toplumsal gerek teknolojik dönüşümlerle daha zorlayıcı ve karmaşık hale geldi.  “21. Yüzyılda Öğrenen ve Öğreten Olmak Seminer Dizisi” nde bu rolleri yürütürken bize rehberlik edecek ilkeleri, uygulama ve yaklaşımları uzmanlarından dinliyor olacağız.

1 Aralık 2022 Perşembe günü saat 11:00’de Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Engin Kapkın’ın konuk olacağı “Tasarım Düşüncesi ve Yaratıcılık” başlıklı seminer kapsamında yaratıcı ve estetik problem çözme, insan odaklı tasarım süreçleri ve yaratıcı fikir için bakış açısı geliştirme konuları ele alınacak olup, etkinliğe Üniversitemizin tüm mensupları davetlidir. Katılımcıların yanlarında ufak kağıt ve kalem getirmelerini rica ederiz.