TÜBİTAK 4005 Eğitimlerimizi Tamamladık

​TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları kapsamında desteklenen "Lisansüstü Eğitim Deneylerinde Gelenekselden Dijitale: Zenginleştirilmiş Öğrenme Materyali" başlıklı projemiz kapsamında Mühendislik ve Fen Bilimleri alanlarında laboratuvar ortamında deneysel çalışmalar yürüten yüksek lisans/doktora öğrencilerine ve öğretim üyelerine yönelik 2-3 Mayıs 2023 tarihlerinde Üniversitemizde yüz yüze eğitimler etkileşimli olarak yürütülmüştür.10 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Ulusal Çalıştay çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Laboratuvar ortamında gerçekleştirilen lisansüstü deneylerin video olarak kaydedilmesi ve düzenlenmesi ile videonun etkileşimli hale getirilmesine ve bu materyallerin kullanılmasına yönelik süreçlerin ele alındığı eğitim ve uygulamalara başta ESTÜ mensupları olmak üzere farklı üniversitelerden katılımcılar ilgi göstermiştir.