ESTÜ Duyurular

2023-2024 Akademik Yılı Öğrencilere Yönelik Eğitim Öğretime Hazırlık Semineri

Değerli Öğrencilerimiz,

Öğrenme ve Öğretme Gelişimi Birimi (ÖGEB) tarafından siz değerli öğrencilerimize ESTÜ’deki temel eğitim öğretim sürecinin işleyişinin tanıtılması, öğrencilerin ders seçimleri ve kayıtları hakkında bilgilendirilmesi, eğitim öğretime psikolojik hazırbulunuşluk konusunda bilgi paylaşılması ve yapay zeka vb gelişmelerin etkisi altında öğrenmeyi öğrenme konusunda bilgiler sunulması amacıyla "ESTÜ 2023-2024 Akademik Yılı Öğrencilere Yönelik Eğitim Öğretime Hazırlık Semineri" düzenlenecek olup, etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Tarih: 25.09.2023 Pazartesi

Saat: 14:00-16:00

Yer: Çevrimiçi MS Teams Platformu

Program İçeriği:

• Üniversitede Temel Süreçler: Ders Seçimi ve Takibi (Doç. Dr. Engin Kapkın, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi)
  • Döneme Psikolojik Hazırlık (Öğr. Gör. Hifa Nazile Yıldız, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi)
  • Öğrenme Sürecine Hazırlık (Doç. Dr. Nuray Gedik, Öğrenme ve Öğretme Gelişimi Birimi)